Activiteiten & Actueel > Dagtocht in Utrecht 28-5-2015

Dagtocht Utrecht 28-5-2015

Excursie in Utrecht op 28 mei

Op de voorjaarsexcursie op donderdag 28 mei zullen we een bezoek brengen aan de Botanische Tuinen Utrecht van de Universiteit Utrecht.  Deze Hortus is vooral bekend om zijn grote (één van de grootste in Europa) rotstuin met veel bijzondere rotsplanten. Maar er is nog veel meer te zien in bijvoorbeeld de thematuin of in de kassen met (sub)tropische planten. We krijgen een rondleiding waarna u nog kunt ronddwalen in deze bijzondere tuinen. Hierna vertrekt de bus naar het nabij gelegen de Bilt waar we na een heerlijke lunch een bezoek brengen aan het prachtige landgoed Vollenhoven. Ook daar  worden  we rondgeleid  en krijgen alles horen over de Engelse tuin, de moestuin en het park. Tot slot van deze dag kunt u bij kwekerij Abbing in Zeist uw hart ophalen aan een groot assortiment prachtige planten.

We vertrekken 28 mei om 8.30 uur vanaf de Thorbeckelaan/Colijnplein bij het Savornin Lohmannplein en om 8.45  uur vanaf het busplatform van het Centraal Station. Als er niet te veel oponthoud is, zijn we rond 18.00 uur terug in Den Haag.

De kosten zijn € 50, -- voor leden en € 60,--  voor niet leden . Dit is inclusief entrees, rondleidingen, koffie/thee, lunch en fooi chauffeur. U kunt het bedrag overmaken op ING-rek: NL 42 INGB 000 3428311 t.n.v. KMTP afdeling Den Haag .

Aanmelden t/m 16 mei bij Heleen Post,  tel : 070-3236117 (tussen 9.00 en 10.00 uur en na 17.00 uur) of bij Sara de Cock, tel: 070-3281478 of per email : senp.decock(at)planet.nl. Hierbij graag uw adres en telefoonnummer, opstapplaats  en wel of geen lid vermelden.

Alleen op 28 mei is het mobielnummer 06-12429024 bereikbaar. De excursie gaat door bij een minimum deelname van 25 personen. Uw betaling –nadat u zich hebt aangemeld- geeft recht op deelname. Bij niet doorgaan van de excursie krijgt u daarvan uiterlijk 8 dagen voor vertrek bericht en wordt het hele bedrag teruggestort.

Indien u zelf de excursie annuleert tot 8 dagen vóór vertrek ontvangt u uw geld terug minus € 12,50 administratiekosten maar bij annulering binnen 8 dagen vóór vertrek vindt geen terugbetaling plaats.

Week 15
Lentegevoel