Titel van de pagina

Excursie naar Noord-Brabant op 18 augustus naar De Tuinen in Demen en een dahliatuin in Oss.

Misschien herinnert u zich nog de special van het blad Groei&Bloei in het begin van dit jaar. Daarin stond een lovend artikel over de prachtige tuinen van filosoof Martje van den Bosch in Demen. Een tuin maakt gelukkig en kleur heeft invloed op je ziel aldus de eigenaresse. Het zal u dan ook niet verwonderen dat in deze tuinen veel aandacht is geschonken aan kleuren en kleurcombinaties. In de tuinen is er een grote variatie aan soorten zoals vaste planten, eenjarigen, bollen en vele rozen. Na ontvangst met koffie en gebak krijgen we een toelichting over de tuinen en kunnen daarna met een plattegrondje in de hand zelf de tuinen gaan bekijken.

De lunch gebruiken we niet zover van Demen in “De oude pastorie” een gezellige gelegenheid in Macharen.

In de middag gaan we dahlia’s bekijken bij de Dahliavereniging Prinses Irene in Oss. Het is een enorme tuin van 6000m2 waar al het werk geheel door de leden van de vereniging wordt gedaan. De maand augustus is een goede maand voor dahlia’s omdat ze dan al volop bloeien zodat we dahlia’s kunnen bewonderen in alle soorten en in alle kleuren van de regenboog.

We vertrekken 18 augustus om 8.30 uur vanaf Thorbeckelaan/Colijnplein bij het Savornin Lohmanplein en om 9.00 uur vanaf het busplatform van het Centraal Station. Als er niet te veel oponthoud is, zijn we rond 18.00 uur terug in Den Haag.

De kosten zijn € 40,00 voor leden en voor niet-leden € 50,00. Dit is voor de bus en inclusief entrees, toelichtingen, koffie/thee, gebak, lunch en fooi voor de chauffeur. U kunt het bedrag overmaken op ING-rek. NL 42 INGB 000 3428311 t.n.v. KMPT afdeling Den Haag.

Aanmelden t/m 5 augustus bij Heleen Post tel: 070-3236117 (tussen 9.00 en 10.00 uur en na 17.00 uur) of bij Sara de

Cock tel. 070- 3281478 of per email senp.decock(at)planet.nl. Hierbij graag uw adres en telefoonnummer, opstapplaats en wel of geen lid vermelden. Alleen op 18 augustus is het mobiele nummer 06-41772136 bereikbaar. De excursie gaat door bij een minimum deelname van 25 personen. Uw betaling nadat u zich hebt aangemeld, geeft recht op deelname. Bij niet doorgaan van de excursie krijgt u hiervan uiterlijk 8 dagen voor vertrek bericht en wordt het hele bedrag teruggestort.

Indien u zelf de excursie annuleert tot 8 dagen voor vertrek ontvangt u uw geld terug minus € 12,50 administratiekosten maar bij annulering binnen 8 dagen voor vertrek vindt geen terugbetaling plaats.

Kijk ook op website www.denhaag.groei.nl. Meldt u daar aan voor de nieuwsbrief..

Spaar papier en portokosten en meldt u aan bij info(at)denhaag.groei.nl

TAKBREUK 2016
Bloemenzee