Den Haag

De 54e Nationale Geraniummarkt op donderdag 27 april 2023

De 54e Nationale Geraniummarkt op donderdag 27 april 2023

Traditiegetrouw nodigen wij u ook dit jaar weer uit voor een bezoek aan onze Nationale Geraniummarkt op Koningsdag, donderdag 27 april, op het Lange Voorhout, tussen het Tournooiveld en het Eschermuseum.

Met de zomer in aantocht zullen onze standhouders u weer verrassen met een ruim aanbod aan zomerbloeiende perkplanten, waaronder een ruim sortiment Geraniums, aangevuld met kuipplanten, vele vaste planten, vetplanten, kruiden, diverse kleine heesters en planten voor de groentetuin. Maar ook voor tuinartikelen als plantenkuipen, bloembakken, hanging baskets en klein tuingereedschap kunt u op de markt terecht.

Na afloop van de keuring van de stands wordt de markt rond 10.30 uur geopend door de burgemeester van Den Haag, de heer J. van Zanen. Onder het genot van een Oranjebittertje zal hij ook de jaarlijkse winnaarsbeker uitreiken aan de stand welke op grond van sortiment, kwaliteit en sfeer het hoogst scoort.Natuurlijk zijn ook wij, als organisator van de markt, met onze eigen Groei & Bloei stand aanwezig. Vergeet ook niet bij ons langs te komen, u kunt er terecht met al uw vragen over bloemen en planten en ontvangt, op vertoon van uw ledenpas, van ons een leuk plantje. Ook andere Haagse groen- en Natuurverenigingen hebben aangegeven met een informatiestand op de markt aanwezig te zullen zijn.

Kortom de Haagse Geraniummarkt, op het statige maar oh zo sfeervolle Lange Voorhout, is een markt die u niet mag missen.

De markt is open vanaf 08.30 uur en sluit om 17.30 uur.