Ledenbijeenkomst donderdag 15 februari

In onze jaarlijkse traditie voor een museumbezoek in de maand februari hebben we dit keer gekozen voor een bezoek aan museum West Den Haag in het gebouw van de voormalige Amerikaanse ambassade aan het Lange Voorhout.

Het gebouw, inmiddels rijksmonument, herbergt een museum voor hedendaagse kunst met wisselende exposities en evenementen.

Een gids zal ons begeleiden door de ruimtes van dit bijzondere gebouw en ons tevens deelgenoot maken van de eindeloze verhalen over diplomatie, geschiedenis en architectuur. Alle deelnemers ontvangen na afloop een minipublicatie over de architect, Marcel Breuer.

Verzamelen 13.45 bij de ingang Lange Voorhout 102 . De rondleiding begint om 14.00 uur, en duurt een uur. Aan de rondleiding kunnen max. 15 leden deelnemen.

Voor deelname aan de rondleiding moet u zich aanmelden bij onze secretaris, Liesbeth Hazekamp, tel. 3654445 of via de mail info@denhaag.groei.nl