Kerstbloemschikken 14 december

. Kerst Bloemschikken

Zaterdag 14 december 2019 14.00 uur in de kantine van de Stadskwekerij

Docent: Meesterbinder Lia Ruis.

We gaan een Guirlande maken

1) Als ondergrond meenemen een oude spijkerbroek (geen kindermaat) een andere soort broek mag ook maar het moet wel stevig materiaal zijn ! (kringloop) Neem ook een scherpe stofschaar mee waarmee u eventueel een band of een knoop kunt afknippen.

2) 3 gewone vuilniszakken die in repen geknipt worden en om de broek heen gebonden worden

de spijkerstof in dan niet meer zichtbaar

3) sommige mensen hebben met kerst graag alles in 1 kleur, wilt u dat, neem dan zelf uw kerstballen en versieringen mee

4) gereedschap: mes, draadschaar, snoeischaar

Er wordt met zoveel mogelijk natuurlijke materialen gewerkt. Lia neemt al het groen mee en eventueel ander materiaal dat ze op de veiling tegenkomt.

De kosten zijn voor leden € 27,50 en niet leden 35,00. Te betalen vóór 7 december betaalrekening: NL42 INGB 0003 4283 11 t.n.v. KMTP afd Den Haag o.v.v. kerst

Aanmelden voor 7 december 2019:

Liesbeth Verster: 070- 323 35 06,

mail liesbeth.verster@ziggo.nl

Kijk ook op de websitewww.denhaag.groei.nl