Den Haag

Voortuinkeuringen 2021

Voortuinkeuringen in 2021

Heel Den Haag schijnt veel tijd doorgebracht te hebben in de tuin. Hopelijk hebben ze daarbij ook hun voortuinen een goede beurt gegeven. Daarom leek het ons goed dat wij in het nieuwe jaar, 2021, weer eens naar al die voortuinen gaan kijken. Het keuren in de buitenlucht hoeft geen probleem te zijn. Onze trouwe keurders hebben zich al weer gemeld.

We beginnen dit jaar niet zo vroeg. Eerst maar even zomer laten worden. Hopelijk hebben velen van ons dan ook wat meer bewegingsvrijheid gekregen door vaccinatie

De eerste keuring zal zijn van 21 t/m 27 juni. De tweede aan  het eind van de zomer: 30 augustus t/m 5 september.

Als u dus tegen die tijd twee mensen nieuwsgierig in uw voortuin ziet kijken, dan weet u wat er aan de hand is.

De prijsuitreiking zal op de een of andere manier, ook weer afhankelijk van de omstandigheden, eind september of in oktober zijn.

Deze oproep is ook bedoeld om anderen te vragen zich aan te melden. Wij kunnen altijd nieuwe keurders gebruiken. Wij zoeken daarvoor ervaren tuinmensen die met een open mind de tuin van anderen kunnen beoordelen. Het is de bedoeling tweemaal per jaar samen met een andere keurder een route te lopen door een van de Haagse wijken waar voortuinen zijn. Alles bij elkaar is het een wandeling van hooguit anderhalf uur. U komt nog eens in een andere wijk.

Eind 2020 is een aantal leden van de opgeheven afdeling Rijswijk aan de Haagse afdeling toegevoegd.

Wij willen graag ook in Rijswijk een of meerdere routes verkennen.

Meld u aan bij info@denhaag.groei.nl. Informatie bij Liesbeth Hazekamp, tel. 070-3654445