bekijk online

Groenochtend

Groen&Doen bij Groei&Bloei

Zaterdag 17 september:

Ruilochtend en Bes-dragende heesters.

Op de Stadskwekerij, Kwekerijweg 8a, 2597 JK (toegang via de Badhuisweg) van 9.45-11.30 uur. Graag de planten voor 10.15 uur binnenbrengen en liefst de naam en de kleur erbij.

Bloemen in de tuin vinden we allemaal normaal, maar wist u dat besdragende heesters een perfecte aanvulling kunnen zijn. Zeker in de herfst en winter geven deze kleur en bovendien voeding aan de vogels in de tuin. De hulst kennen we allemaal met de kerst, maar er zijn er zo veel die mooi zijn. Henk van der Helm weet er alles van, dus kom even luisteren en steek je licht op.

Inl. Liesbeth Verster, tel 070-323 35 06, e-mail: liesbeth.verster@ziggo.nl

Bloemschikken 20 september 2022

A.s. dinsdag 20 september is er weer een bloemschikavond op de Stadskwekerij, aanvang om 20.00 uur.

Onze docent voor die avond is Elbert Sterk, collega van Ingeborg Kempenaar.

Hieronder volgt een korte introductie van Elbert: Ik ben Elbert Sterk, woonachtig in Houten. Ik ben al meer dan 40 jaar actief in het wereldje van bloem, groen en styling. Jaren lang geef ik ook les in groen, bloem en styling. Met mijn eigen bedrijf verzorg ik voor vele bedrijven de uitstraling naar buiten toe, altijd werk ik hierbij met bloemen en groenmateriaal, want dat is en blijft mijn grote passie. Het neerzetten van een sfeer, mensen kunnen raken is zo mooi. Mijn stijl kan ik omschrijven als natuurlijk, soms wat sober en eenvoudig. Laat de bloem je maar leiden….. Wat gaan we maken: we gaan een schaalschikking maken. We maken gebruik van oasis en laten ons leiden door het materiaal.

Graag meenemen: een schaal van ongeveer Ø30 cm , een scherp mesje en een snoeischaar.

Aanmelden voor 13 september bij Astrid Démétriadis email: ademetriadis@hotmail.com

De kosten zijn € 27,50 p.p. voor leden , niet leden €32,50

Graag overmaken naar :

ING rek. NL 42 INGB 0003428311 t.n.v .KMTP afd. Den Haag o.v.v. Bloemschikken Elbert Sterk.