Engelse Fair in Westbroekpark op de ”Dag van de Roos”

Engelse Fair in  Westbroekpark op de ”Dag van de Roos”

Op zondag 16 juli van 10.00 – 16.00 uur is in het Rosarium van het Westbroekpark de traditionele “Dag van de Roos”. De dag heeft het karakter van een Engelse fair. Er zijn kramen van de diverse groene verenigingen, de Rozenvereniging en een verkoopstand met de prachtige rozen van Belle Epoque. En natuurlijk zijn er voor het terras bij de vijver, drankjes en versnaperingen. Uiteraard is ook uw eigen Groei & Bloei met een uitgebreide tuin en kamerplantenaanbod aanwezig. Ook dit jaar zijn enkele medewerkers bezig geweest om onze Salvia stekken met enkele nieuwe variëteiten  uit te breiden. Op is OP.  Neem als u de ruilbeurs bezoekt verpakkingsmateriaal mee en als u planten binnenbrengt, zorg er dan voor dat de plantjes geworteld en opgepot zijn anders zijn ze in de buitenlucht direct slap. Vergeet niet naam, kleur en hoogte  te vermelden.

Dit jaar is onze bloemiste niet beschikbaar en er zullen dus geen bloemstukjes te koop zijn.

In plaats daarvan hebben we een workshop corsages maken georganiseerd.

We starten om 10.30 uur en verder om 11.30, 13.00 uur, 14.00 uur en 15.00 uur een les.

Per keer kunnen er 6 tot 8 personen meedoen. De kosten zijn € 3,- die u ter plaatse kunt voldoen. U kunt zich ter plekke aanmelden of al eerder bij: liesbeth.verster@ziggo.nl  Wilt u meedoen neem dan een mesje en een draadtangetje mee.

Neem om parkeerproblemen te voorkomen het openbaar vervoer, (in die omgeving is het overal betaald parkeren) bus 21/ tram 9 halte Nieuwe Parklaan.

Kleine tuin Marienheem
heerlijke tuindag