De Nationale Geraniummarkt op vrijdag 27 april 2018

Traditiegetrouw nodigen wij u ook dit jaar weer uit voor een bezoek aan onze Nationale Geraniummarkt op Koningsdag, vrijdag 27 april, op het Lange Voorhout. Met de zomer in aantocht zullen onze trouwe standhouders u weer verrassen met een ruim aanbod aan zomerbloeiende perkplanten, waaronder een uitgebreid sortiment Geraniums, aangevuld met kuipplanten, vaste planten, vetplanten, kruiden, diverse kleine heesters en planten voor de groentetuin. Maar ook voor tuinartikelen als plantenkuipen, bloembakken, hanging baskets en klein tuingereedschap kunt u op de markt terecht. Na afloop van de keuring van de stands zal de markt rond 10.30 uur

worden geopend en zal, onder het genot van een Oranjebittertje, de jaarlijkse winnaars-beker worden uitgereikt aan de stand die op grond van sortiment, kwaliteit en sfeer het hoogst scoort. Vergeet ook niet even langs te komen bij onze Haagse Groei & Bloei stand. U kunt er terecht met al uw vragen over bloemen en planten en ontvangt, op vertoon van uw ledenpas, van ons een leuke attentie. Ook andere Haagse groen- en Natuurverenigingen zijn weer met een informatiestand op de markt aanwezig.

Kortom de Haagse Geraniummarkt, op het statige maar oh zo sfeervolle Lange Voorhout, is een evenement dat u niet mag missen. De markt is open vanaf 08.30 uur en sluit rond 17.30 uur.

Westland, bollenstreekā€¦Blik op de Tuin no. 850
Volkstuin: nat eind, slecht begin