Engelse Fair in Westbroekpark op de ”Dag van de Roos”

Zondag 15 juli van 10.00 – 16.00 uur is er in het Rosarium van het Westbroekpark de traditionele “Dag van de Roos”. De dag heeft het karakter van een Engelse fair. Er zijn kramen van de diverse groene verenigingen, de Rozenvereniging en een verkoopstand met de prachtige rozen van Belle Epoque. En natuurlijk zijn er voor het terras bij de vijver, drankjes en versnaperingen en activiteiten voor kinderen en volwassenen. De Dienst Stadsbeheer Scheveningen maakt er een gezellig geheel van. Vertrektijden van eventuele rondleidingen en workshops zullen ter plaatse en in de bladen aangekondigd worden.

Uiteraard is ook uw eigen Groei & Bloei aanwezig met een uitgebreide tuin- en kamerplantenaanbod en een doorlopende demonstratie bloemschikken van Regina Demeijer van Tettero en la Guirlande en Nina Jans; de stukjes zijn te koop. Neem als u de ruilbeurs bezoekt verpakkingsmateriaal mee en als u planten binnenbrengt, zorg er dan voor dat de plantjes geworteld en opgepot zijn anders zijn ze in de buitenlucht direct slap. Vergeet niet naam, kleur en hoogte te vermelden.

Neem om parkeerproblemen te voorkomen het openbaar vervoer, (in die omgeving is het overal betaald parkeren) bus 21/ tram 9 halte Nieuwe Parklaan.

Volkstuin: verrassingen
Volkstuin: het gewas bij de buren…….