EXCURSIE naar Barneveld, Amers-foort en Leusden op 23 augustus.

EXCURSIE naar Barneveld, Amersfoort en Leusden op 23 augustus.

Deze excursie brengt ons naar het midden van het land. In de prachtige maand augustus bezoeken we 3 tuinen die volgens de beschrijvingen ons weer veel moois te bieden hebben. We beginnen in Barneveld in de Beukenhof waar we na de koffie/thee en iets lekkers een uitleg krijgen over het ontstaan en de inrichting van de tuin en daarna de tijd hebben om er zelf rond te kijken.

Na de eerste tuin gaan we naar Amersfoort waar we de lunch gebruiken en niet ver daarvandaan is onze tweede tuin, het Bergje. Een tuin met veel bijzondere struiken en planten, grassen en najaarsbloeiers die misschien in augustus al volop in bloei staan. Zie de reportage in het blad Groei&Bloei van mei 2017.

De dag sluiten we af met de tuin de Treek die behoort tot het landgoed den Treek-Henschoten in Leusden. Niet alleen in het voorjaar is deze tuin prachtig maar ook in de zomer is er veel moois te zien. Misschien hebt u ook de reportage met mooie foto’s over deze tuin in het blad Groei&Bloei van mei van dit jaar gezien.

Om ongeveer 18.00 uur verwachten we weer in Den Haag te zijn.

Let op : het vertrek is ALLEEN vanaf het busplatform Centraal Station om 9.00 uur. In verband met de vele wegwerkzaamheden op de route Sav. Lohmanplein naar het CS heeft onze bus te veel tijd nodig om bij het CS te komen.

De kosten zijn € 50,- voor leden en € 60,- voor niet-leden. Dit is inclusief entrees, rondleiding(en), koffie/thee, lunch en fooi voor de buschauffeur. U kunt het bedrag overmaken op ING-rekening NL 42 INGB 000 3428311 t.n.v. KMPT afd. Den Haag o.v.v. excursie augustus.

Aanmelden t/m 10 augustus bij Heleen Post tel. 070 3236117 (tussen 9.00 en 10.00 uur en na 17.00 uur) of bij Sara de Cock tel. 070 3281478 of per mail senp.decock@planet.nl.

Hierbij graag uw adres en telefoonnummer vermelden en of u wel of geen lid bent. Alleen op 23 augustus is het mobielnummer 06 41772136 bereikbaar. De excursie gaat door bij een minimumdeelname van 25 personen.  Uw betaling, nadat u zich hebt aangemeld, geeft recht op deelname. Bij niet doorgaan van de excursie krijgt u hiervan uiterlijk binnen 8 dagen voor vertrek bericht en wordt het hele bedrag teruggestort. Indien u zelf de excursie annuleert tot 8 dagen voor vertrek ontvangt u uw geld terug minus € 12,50 administratiekosten, maar bij annulering binnen 8 dagen voor vertrek vindt geen terugbetaling plaats.

Kijk ook op de website www.denhaag.groei.nl

Meld u daar aan voor de nieuwsbrief..

Volkstuin: verrassingen
Volkstuin: het gewas bij de buren…….