Prijsuitreiking voortuinkeuringen

Ledenbijeenkomsten

1. Grassen in de voortuin/

Prijsuitreiking voortuinkeuringen

Op woensdag 19 september om 20.00 uur zullen weer de prijzen worden uitgereikt van de voortuinkeuringen van dit jaar. We zijn daarvoor te gast in de grote zaal van zorgcentrum “Duinhage”, De Savornin Lohmanlaan 202 in Den Haag. Door 15 wijken, verdeeld over de gehele stad, zijn de keurders op pad gegaan en het resultaat laten wij die avond zien.

Voor de pauze zal Fransje van Dorp, redacteur van Groei&Bloei, de hoofdprijzen uitreiken.

Daarna zal kweker Cor van Gelderen van Plantentuin Esveld ons vertellen over “Het toepassen van grassen in de tuin”.

Na de pauze volgt de uitreiking van de verschillende wijkprijzen. Alle prijswinnaars krijgen tijdig bericht. De keurders en de sponsors ontvangen een persoonlijke uitnodiging, maar ook alle andere

leden zijn van harte welkom.

Ook dit jaar zijn er v.a. 19.30 uur en in de pauze bijzondere bloembollen te koop.

Duinhage is per openbaar vervoer te bereiken met Randstadlijn 3 en de buslijnen 23 en 24.

Volkstuin: late groeiers en bloeiers
De Styrax een vergeten of…