Groenbericht Den Haag november - december 2018

Secretariaat en Ledenadministratie: Groot Hertoginnelaan11 2517 EA 070-365 44 45 email: info@denhaag.groei.nl website: www.denhaag.groei.nl

Groen & Doen, bij Groei & Bloei

I. Groenochtenden

Ik maak u er op attent dat er in november geen plantenruilbeurs is. Net als vorig jaar wordt in plaats daarvan een workshop gegeven. We gaan zaterdag 17 november een deurschikking maken met herfstachtige kenmerken. De docent is Regina Demeijer van bloemenwinkel Tettero en la Guirlande.

De kosten zijn voor leden € 17,50 en voor niet leden € 22,50.

Aanmelden verplicht i.v.m. inkoop materiaal.

Aanvang 10,00 uur in de kantine van de Stadskwekerij, Kwekerijweg 8a, (toegang via de Badhuisweg, doodlopende weg). Neem een mesje, een schaar en eventueel handschoenen mee.

Aanmelden Liesbeth Verster tel: 070-323 35 06,

e-mail liesbeth.verster@ziggo.nl

Betaling vooruit: ING-rekening : NL42 INGB 0003 428311 t.n.v. KMTP afd. Den Haag o.v.v. deurschikking

Ook in december is er geen ruilbeurs, onze medewerkers genieten van hun rust en wensen u: Fijne Kerstdagen en alvast een voorspoedig Nieuwjaar toe. Wij hopen u 19 januari 2019 op onze Nieuwjaarsbijeenkomst/Algemene Ledenvergadering weer te zien.

2. Bloemschikken

Voor alle bloemschikworkshops geldt: aanmelden (verplicht) en vooruit betalen.(s.v.p. vermelden: wel of geen lid en een telefoonnummer) bij Liesbeth Verster tel: 070-323 35 06 of

liesbeth.verster@ziggo.nl.

Graag aanmelden en betalen onder dezelfde naam. Betaling moet uiterlijk 10 dagen voor de les op de ING betaalrekening staan van KMTP Den Haag, NL42 INGB 0003 4283 11 o.v.v. de betreffende workshop.

Dinsdagavond 13 november gaan we een Herfstboeket maken onder leiding van Ingeborg Kemperman, Meesterbinder en docent Wellant College te Rijnsburg. We vragen u om een mesje, draadtang en snoeischaar mee te nemen en gedroogde herfstbladeren( gewoon rapen van de grond, bijv minstens 10x groot eikenblad, plataanblad o.i.d heb je kleiner blad dan meer). We maken zelf een frame waar we een boeket in gaan maken, Natuurlijk in herfstkleuren en met herfstmaterialen.

Aanvang 20.00 uur in de kantine van de Stadskwekerij, Kwekerijweg 8a.

De kosten zijn voor leden € 22,50 en niet leden € 27,50.

Aanmelden o.v.v. herfst.

Kerstschikking

Zaterdagmiddag 15 december , 14.00 uur gaan we in de kantine van de Stadskwekerij een Kerst ”tafelschikking” maken onder leiding van Ingeborg Kemperman. We gebruiken echt Kerstgroen en andere natuurlijke materialen, maar ook geurende zoals kaneel en steranijs.

Er zal een keuze zijn in wat u gaat maken, niet iedereen vindt hetzelfde mooi.

Neem een mesje, een draadtang en een snoeischaar mee, u hoeft nu geen ondergrond mee te nemen. De kosten zijn voor leden € 27,50 en niet leden € 35,00. Aanmelden o.v.v. Kerst

Er vindt geen verloting plaats, wel na afloop een hapje en een drankje!

Kijk ook op de website www.denhaag.groei.nl en meld u daar aan voor de nieuwsbrief..

herfstbladeren
Een hele Tours - Blik op de Tuin 876