Bloemschikken Herfstboeket 13-11-18

Groen & Doen, bij Groei & Bloei

2. Bloemschikken

Voor alle bloemschikworkshops geldt: aanmelden (verplicht) en vooruit betalen.(s.v.p. vermelden: wel of geen lid en een telefoonnummer) bij Liesbeth Verster tel: 070-323 35 06 of

liesbeth.verster@ziggo.nl.

Graag aanmelden en betalen onder dezelfde naam. Betaling moet uiterlijk 10 dagen voor de les op de ING betaalrekening staan van KMTP Den Haag, NL42 INGB 0003 4283 11 o.v.v. de betreffende workshop.

Dinsdagavond 13 november gaan we een Herfstboeket maken onder leiding van Ingeborg Kemperman, Meesterbinder en docent Wellant College te Rijnsburg. We vragen u om een mesje, draadtang en snoeischaar mee te nemen en gedroogde herfstbladeren( gewoon rapen van de grond, bijv minstens 10x groot eikenblad, plataanblad o.i.d heb je kleiner blad dan meer). We maken zelf een frame waar we een boeket in gaan maken, Natuurlijk in herfstkleuren en met herfstmaterialen.

Aanvang 20.00 uur in de kantine van de Stadskwekerij, Kwekerijweg 8a.

De kosten zijn voor leden € 22,50 en niet leden € 27,50.

Aanmelden o.v.v. herfst.

herfstbladeren