Activiteiten & Actueel

Groenochtend 18-5-2019

Groen & Doen bij Groei&Bloei

1. Groenochtend

Zaterdag 18 mei is er weer de maandelijkse plantenruilbeurs op de Stadskwekerij, Kwekerijweg 8a (toegang via de Badhuisweg) open van 9.45-12.00 uur. Graag de planten voor 10.30 uur binnenbrengen en liefst de naam en de kleur erbij.

Afgelopen maanden hebben veel mensen zaden uit onze collectie meegenomen. Wij stellen het erg op prijs van u te horen hoe de zaden opgekomen zijn en als u teveel plantjes hebt, dan houden wij ons aanbevolen op de ruilbeurs! Denkt u eraan de plantjes die u over heeft, opgepot mee te nemen, anderen zijn er blij mee en de kans van overleven is veel groter! Wilt u ook zaad voor ons verzamelen! Inl. Liesbeth Verster, tel 070-323 35 06, e-mail: liesbeth.verster@ziggo.nl.

Op zaterdag 18 mei om 10.45 uur besteden we aandacht aan “Planten met zomer en najaarsbloemen”. Vaak heb je

dat aan het einde van het voorjaar de tuin minder wordt, van de 1 jarigen is het mooie eraf terwijl we nog de zomer en het najaar voor de boeg hebben, mei is een prima maand om in een tuincentrum te gaan snuffelen en planten te kopen die de kleur kunnen gaan geven. Wacht niet tot na de vakantie dan is de keuze beperkt. Weet u niet wat geschikt zou zijn? Kom dan luisteren naar wat Herman Poelsma aan kan bevelen.

meer

 

 

 

18
May
Het kant van de kant…
16
May
Zaaien negentien vier zaailingen