Gadenista 16 mei

EXCURSIES

Van 15 t/m 19 mei vindt op het landgoed van Kasteel Ophemert de eerste editie plaats van Gardenista. Vijf dagen Chelsea Flower Show, maar dan op z’n Nederlands, georganiseerd door KMTP / Groei&Bloei. Het is de eerste editie van een nieuw jaarlijkse buitenevent waar je alles kunt vinden omtrent groen en groenbeleving. Daar willen wij als afdeling van Groei&Bloei bij zijn. Samen met de afdeling Zoetermeer organiseren wij op donderdag 16 mei een bustocht.

We vertrekken om 9.00 uur en we verwachten om 18.00 uur weer terug te zijn.

Het vertrek voor Den Haag is ALLEEN vanaf het Centraal Station bij de halte van de internationale bussen op de Schedeldoekshaven (deze straat loopt naast en evenwijdig aan het hoger gelegen Prins Bernhardviaduct).

De kosten zijn € 45,- voor leden en € 55.voor niet-leden. Dit is incl. entree, koffie/thee, lunch en fooi voor de buschauffeur. U kunt het bedrag overmaken op de ING rekening NL42INGB 0003 428311 t.n.v. KMPT afd. Den Haag o.v.v. Gardenista.

Aanmelden t/m 1 mei bij Sara de Cock tel. 070 3281478/mail senp.decock@planet.nl. of bij Ria Smits tel. 070-3683966/ mail: hmsmitsdebruin@hotmail.com. Hierbij graag uw adres en telefoonnummer vermelden en of u wel of geen lid bent. Alleen op 16 mei zijn de mobiele nummers 06-41772136 (Anneke Nieuwenhuis) en 06-12518021 (Liesbeth Hazekamp) bereikbaar. De excursie gaat door bij een minimum deelname van 25 personen. Uw betaling, nadat u zich hebt aangemeld, geeft recht op deelname. Bij niet doorgaan van de excursie krijgt u hiervan uiterlijk 8 dagen voor het vertrek bericht en wordt het hele bedrag teruggestort.

Indien u zelf de excursie annuleert tot 8 dagen voor vertrek ontvangt u uw geld terug onder aftrek van € 12,50 administratiekosten maar bij annulering binnen

8 dagen voor vertrek vindt geen terugbetaling plaats.

Het kant van de kant…
Zaaien negentien vier zaailingen