Dag van de Roos in het Westbroekpark.

Op zaterdag 13 juli van 10.00 – 16.00 uur is in het Rosarium van het Westbroekpark de traditionele “Dag van de Roos”. Die dag wordt in het park de 59e editie van het Internationale Rozenconcours gehouden en voor het eerst wordt dat georganiseerd samen met het publieksevenement “de Dag van de Roos”.  Het publiek kan, met een app, voor de

publieksprijs de mooiste roos uit het park kiezen. Nog meer dan andere jaren heerst er dan in het park de sfeer van een Engelse fair.

Er zijn kramen van de diverse groene verenigingen, de Rozenvereniging en een verkoopstand met

de prachtige rozen van Belle Epoque. En natuurlijk zijn er voor het terras bij de vijver, drankjes en versnaperingen en activiteiten voor kinderen.

Uiteraard is ook uw eigen Groei & Bloei aanwezig met een uitgebreide plantenaanbod en een doorlopende demonstratie corsages maken voor op de hoeden of de jurken van de dames. Deze corsages zijn natuurlijk te koop.

Herman Poelsma zal als plantendokter alle groene vragen beantwoorden.

Neem als u de ruilbeurs bezoekt verpakkingsmateriaal mee en als u planten binnenbrengt, zorg er dan voor dat de plantjes geworteld en opgepot zijn anders zijn ze in de buitenlucht direct slap. Vergeet niet naam, kleur en hoogte te vermelden.

Neem om parkeerproblemen te voorkomen het openbaar vervoer, (in die omgeving is het overal betaald parkeren) bus 21/ tram 9 halte Nieuwe Parklaan

Knollentuin zonder ziel
foto’s voor de stortbuien van vandaag