bekijk online

Lenteschikking 15 maart 2022

Lenteschikking met een knipoog naar Pasen!

We mogen weer bloemschikken , de Coronaregels laten het toe! De eerste bloemschikavond, de Lenteschikking, is op dinsdagavond 15 maart op de Stadskwekerij, Kwekerijweg 8a, 2597 JK te Den Haag , aanvang om 20.00 uur. Docente deze avond is Lia Ruis. Het plan is om een bol te gaan maken (rond de 25 cm doorsnede) , waarvan het onderste helft bekleed wordt met groen en de bovenste helft met bloemen e.d. opgewerkt wordt. Hoewel het nog even duurt maken we alvast een knipoog naar de Pasen. Wat moeten we zelf meenemen? Een pot/pannetje/schaal om de ronde bol op te zetten als het stuk opgewerkt wordt, daarnaast een scherp mesje en/of snoeischaar. De kosten voor deze avond bedragen 27,50 euro p.p. voor leden , niet leden 32,50. Graag overmaken naar ING rekening NL42INGB 0003 428311 t.n.v. KMPT afd. Den Haag o.v.v. Lenteschikking.

Er is een maximum aantal deelnemers vastgesteld, dus meld je snel aan!

Aanmelden voor 1 maart bij Mw. Liesbeth Verster, tel 070-323 35 06, e-mail: liesbeth.verster@ziggo.nl

Bollenmand

De onderstaande foto van Anneke Nieuwenhuis toont de eerste opgekomen bollen van de bollenmand gemaakt op 15-10-2021.